Pályakarbantartási munkálatok: Több vonalon is vonatok helyett pótlóbuszok járnak

Illusztráció
Illusztráció (Fotó: MÁV)

2024. április 2. [8:03]

Betűméret:                     

Keddtől, azaz április 2-től 4-ig pályakarbantartási és építési munkálatok miatt Szeged és Röszke között szünetel a vonatforgalom. A szegedi fővonalon a pótlóbuszos közlekedés miatt hosszabb eljutási idővel kell számolni, közölte a MÁV. Az április első hetében lévő korlátozás ideje alatt Szeged és Szeged-Rendező között pályakarbantartást, valamint Szeged-Rendezőnél a röszkei vonal felsővezeték-hálózatának kiépítéséhez kapcsolódó munkálatokat végeznek, áll magyarázatként a közleményben.

Ma, kedden a szerbiai szakaszon is változik a forgalmi rend. Palics és Szabadka között nem járnak a vonatok, itt is pótlóbuszokkal oldják majd meg az utasok célállomásig történő szállítását.

Szabadka és Zenta között is megváltozik ideiglenesen a forgalmi rend. Április 2-a és 17-e között a két település között nem lesz vonatközlekedés, hanem pótlóbuszok szállítják az utasokat. Zentáról viszont már rendszeresen járnak majd a vonatok Nagykikinda és Nagybecskerek irányába.

A magyarországi oldalon is van még egy változás, amiról jó tudni a vajdasági utazóknak is: a Budapest és Szeged közötti Napfény InterCityk, valamint valamennyi Kiskunfélegyháza és Szeged közötti személyvonat helyett Kiskunfélegyháza és Szeged-Rókus között pótlóbusz közlekedik április 2-a és 4-e között.

N. E.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!