Szabadka: Lemondott képviselői mandátumáról Maglai Jenő

Maglai Jenő az egyik VKT-ülésen
Maglai Jenő az egyik VKT-ülésen (Fotó: Magločistač)

2020. szeptember 14. [15:37]

Visszavonhatatlanul lemondott mandátumáról a szabadkai városi képviselő-testületben Maglai Jenő. A Szabadka Polgári Mozgalma korábbi frakcióvezetője a politikai szervezet infrastruktúrájának kiépítésére és megerősítésére fog majd az elkövetkező időszakban összpontosítani, közölte a szabadkai Magločistač portál.

Maglai azt is bejelentette, hogy szintén lemondott mandátumról Huszák Hof Ilona is, helyüket két fiatal képviselő: Sövény Ferenc és Boban Evetović veszik át.

A személyi változásokat azzal indokolják, hogy teret hagynak a fiataloknak tapasztalatszerzésre, hogy így erősítsék a káderállományt.

Maglai Jenő bejelentette, hogy a mozgalom infrastruktúrájának a kiépítésén és megerősítésén fog a jövőben dolgozni. Véleménye szerint a jelenlegi szervezettséggel nem tudják komolyabban veszélyeztetni a hatalmon lévők pozícióját. Ő személy szerint nem tudja egyúttal a frakciót vezetni, sajtótájékoztatókat tartani, s az ügyvédi irodájában is a munkát végezni. Meg kell osztani a feladatokat, magyarázta.

Hozzátette, hogy marad a Szabadka Polgári Mozgalmának elnöke, s a sajtótájékoztatókat is ő tartja majd.

N. E.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!