Szabadkán újabb négy, Zomborban három áldozatot követelt a járvány

Illusztráció
Illusztráció (Fotó: YuEco)

2020. július 31. [15:37]

Betűméret:                     

Egyre több áldozata van Szabadkán a koronavírusnak. Csütörtökön négy személy halt meg a járvány szövődményei következtében: egy 94 és egy 87 éves idős asszony, illetve egy 71 és 66 éves férfi.

A Szabadkai Közkórház jelentése szerint az elmúlt 24 órában 28 személyt vizsgáltak meg, közülük 11-en maradnak bent hosszabb kórházi kezelésen. A kórházból 8 személyt engedtek haza, akik házi karanténban lesznek majd. Ez azt jelenti, hogy ismét többen vannak azok, akik kórházi kezelésre szorulnak, s kevesebben azok, akik hazamehetnek.

Jelen pillanatban a kórház Covid-részlegein 92 páciens fekszik. Kilencen továbbra is intenzív ápolást igényelnek és lélegeztetőgépen vannak.

Jó hír, hogy egészségügyi dolgozó nincs az új fertőzöttek között.

A zombori kórház pénteki közleménye szerint tegnap ebben az egészségügyi intézményben három személy hunyt el a koronvírus okozta fertőzés szövődményei következtében: egy 1949-es, egy 1955-ös és egy 1959-es születésű személy. Zomborban ezzel tízre emelkedett a járvány áldozatainak a száma,

N. E.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
istván
2020. 08. 01. [ 17:05 ]

Kedves Tuskó, ... nagyon találó a felhasználóneve,... Minden nap közli a Vajma a friss, országos adatokat is ...


Tusko
2020. 07. 31. [ 23:38 ]

Ezek szerint Szerbiában csak észab Bácskán halnak meg a vírus miat vagy még a Vucsicstól engéjt kell kérni mert csak az engedéjével lehet vírusban meg haln? Mi van a Töbi helyekkel meg haladtuk e már a 100 halottat naponta és miljen jogon tudje egy Diktátór hivatalosra tenni neki kedvezö számokat?