Óbecse: Fertőtlenítőszert osztanak

Az óbecsei városháza
Az óbecsei városháza

2020. március 25. [17:05]

A Vodokanal Közvállalat értesítette Óbecse község lakosait, hogy 26-án és 27-én fertőtlenítőszert osztanak. A közvállalat kéri, hogy az igénylők műanyag flakonokat biztosítsanak (maximum 5 liter kapható), abba fogják tölteni a fertőtlenítőt.

A nagyobb tumultus elkerülése végett megadták az osztás idejét és helyét: Óbecsén csütörtökön a Sportközpont előtti parkolóban 8 és 13 óra között, Péterrévén csütörtökön a piactéren 8,30 és 12,30 között, Bácsföldváron csütörtökön és pénteken a Fő utca és a Sajkás utca sarkán a B3kútnál 8 és 12,30 között, Dreán pénteken a Helyi Közösség előtt kilenc és dél között, valamint, Csikériapusztán és Pecesoron szintén a Helyi Közösségben lehet leadni az öt literes flakonokat, amelyeket a következő napon megtöltve adnak majd vissza.

A fertőtlenítés módjához mindenki utasítást kap.

A polgárok figyelmét ismételten felhívják arra, hogy amíg várakoznak, tartsák meg az egymás közötti legalább két méteres távolságot, viseljenek maszkot és kesztyűt.

A hivatalos információk szerint a község területén egyelőre nincs koronavírussal fertőzött személy, de vannak otthoni karanténban lévők, akik ezt önként vállalták, mert fertőzésgyanús helyről jöttek, illetve a hatóság által előírt egészségügyi megfigyelés alatt állnak. Ez is komoly ok arra, hogy tartsuk be az előírásokat, és őrizzük meg egészségben a község polgárait, többek között rendszeres fertőtlenítéssel is.

Szilágyi Edit

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!