Szabadka: Újabb brutális támadás

A támadás helyszíne
A támadás helyszíne (Fotó: subotica.com)

2019. december 5. [19:27]

Betűméret:                     

A héten hirdettek ítéletet az egy hónappal ezelőtti verekedés ügyében, amikor egy hatfős banda támadott meg egy 17 éves fiút, de a jelek szerint a kiszabott féléves börtönbüntetés sem eléggé visszarettentő: újabb erőszakos bűncselekmény történt Szabadkán.

A szűk városközpontban található egyik szórakozóhely közelében szombaton egy négyfős banda összeverte a 19 éves Dušan K-t. A támadás során a fiatalembernek két helyen eltört az állkapcsa.

Az áldozat édesanyja a Subotica.com portálnak arról mesélt, hogy a banda tagjai még a szórakozóhelyen belekötöttek a fiába, de akkor békén hagyták. Később, amikor Dušan és társasága hazafelé indult, követni kezdték őket. A fiatalember szerencsétlenségére kivált a társaságból és egy gyorsétterem felé vette az irányt, hogy vásároljon valamit. A négy támadó az utca egyik sötétebb részén rátámadt. Egy erős ütést mértek az arcára, aminek a következtében az állkapcsa azonnal eltört két helyen is. A fiatalember nem emlékezik arra, hogy ezután pontosan mi történt, valószínűleg rövid időre eszméletét vesztette. Támadói a járdán, a vérben fekve hagyták. Szerencsére nemsokára odaérkezett egy másik társaság, akik felsegítették a földről és értesítették a mentőket és a rendőrséget.

Dušant a kórház sürgősségi osztályán megvizsgálták, s kiderült, hogy az állkapcsa mellett máshol is sérüléseket szenvedett.

Az édesanya másnap el akarta kérni a törésekről készült röntgenfelvételeket, de azokat valaki a rendszerből kitörölte. Ekkor Újvidékre utaztak, a Vajdasági Klinikai Központba, ahol ismét megcsinálták a felvételeket, illetve rögzítették a törött állkapcsot.

Dušan a fél szemére rosszul lát, ezért nem ismerte fel az összes támadóját, de volt, akit igen. Kiskorú és nagykorú is volt a támadói között.

N. E.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
Tuzi
2019. 12. 06. [ 14:04 ]

Atomot nekik! Atomot a bestiaknak!


Nemanj@ Adamov
2019. 12. 06. [ 12:26 ]

Da nazalost ov@kvi stvari sve cesce I cesce CE da se .NekomCEO zivot nije dosta da shvati zasto su na ovoj planti! Ako im se tuce >>ili vole krv nek se uclane u teretenu MMA. OVI NEMAJU MOZGA MOZDA DUSAN CEO ZIVOT BICE INVALID TREBALO Bi IH odvojiti;na PRimer u__zatvor na 10 god, na jedno osrono.Komplexasi!!! W


Cinike
2019. 12. 05. [ 21:46 ]

Az igazságszolgáltatásunk magáért beszél!