Sportfelszereléssel gazdagodott Temerin

A sportminiszter és az iskola igazgatónője a látogatáson
A sportminiszter és az iskola igazgatónője a látogatáson

2019. november 8. [15:20]

A Petar Kočić Általános Iskola Staro Đurdevo-i épületébe látogatott ma Vanja Udovičić ifjúsági- és sportminiszter, ahol az edzők, valamint az iskola diákjai várták. Újságíróknak adott nyilatkozatában kiemelte, egy-egy ilyen találkozó jó alkalom arra, hogy betekintést nyerjen a helyi klubok, iskolák mindennapjaiba, tájékozódjon az esetleges nehézségekről.

Hangsúlyozta, az önkormányzatokkal karöltve azon dolgoznak, hogy olyan feltételeket teremtsenek a leendő sportolók számára, amelyek segítségével könnyebben vehetik az akadályokat. A sportminiszter szerint a fiatalok jövője szempontjából jelentős a sport fellendítése. Az illetékes miniszter nem jött üres kézzel, két kaput, egy röplabda hálót, két kosárlabda palánkot és 40 labdát hozott az iskolának, a röplabda, a kickbox és a labdarúgó klubnak.

Aleksandra Mišković, a Petar Kočić Általános Iskola igazgatónője elmondta, intézményük diákjai az elmúlt évek során kiemelkedő eredményeket értek el a sportban, egész tanévben nagy hangúlyt fektetnek a sportaktivitásokra. Az iskolának 1120 tanulója van, akiknek nagy hányadát érdekli a sport, hallottuk az intézmény vezetőjétől.

A Temerinbe hozott ajándék öt és fél ezer euró értékű.

Ádám Csilla

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!