Gyilkosság a tanyán: Egy pónit és egy szamarat lőttek le Apatinban

(Fotó: 98.7 FM)
(Fotó: 98.7 FM)

2019. november 8. [14:32]

Ismeretlen elkövető november 3-án, vasárnap az esti órákban a Mali Petrov Salašon Apatinban, a Junaković fürdő közelében, odament a kerítéshez, és lőfegyverrel lelőtt egy pónit és egy szamarat.

Petar Rašeta, a tanya tulajdonosa másnap szembesült a szörnyű látvánnyal. Zlatkót, a pónit és Juliját, a szamarat ismeretlen személy lelőtte, és hagyta elvérezni. A meggyilkolt állatok a saját területükön voltak a tanyán. Rašeta nem tudja megmagyarázni, ki és miért tehetett ilyen borzalmas dolgot.

„Egy olyan személy, aki ilyent képes tenni ártatlan állatokkal, az emberekre is veszélyt jelent. Az állatok egy beteg ember áldozatává váltak, akit meg kell találni és segíteni kell rajta, mert nyilvánvalóan nem képes megbirkózni a problémáival” – mondta Rašeta.

A rendőrség elvégezte a helyszínelést, Rašeta elmondása szerint pedig a pónit egy golyóval, a szamarat pedig legalább két golyóval végezték ki.

A Mali Petrov Salaš egy olyan hely, ahol az apatini és környékbeli gyerekek ismerkedhetnek meg a háziállatokkal és életmódjukkal. A tanya arról ismert, hogy az állatokat nem ketrecben tartják, mint az állatkertekben. (RTV)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!