Elhunyt Földi Márta, a Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság elnöke

Földi Márta (1960–2019)

2019. július 11. [15:09]

58 éves korában váratlanul elhunyt Földi Márta, a Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság elnökét, a Prosperitati Alapítvány Igazgatóbizottságának tagja. Családi otthonában lelte a halál – jelenti a Pannon RTV.

Földi Márta 1960-ban született Csantavéren. A szabadkai Svetozar Marković Társadalmi Tevékenységek Középiskola természettudományi-matematika szakának befejezését követően az Újvidéki Egyetem Közgazdasági Karának informatika szakán szerzett egyetemi diplomát. Gyakornoki időszakát a szabadkai Bratstvo vagongyárban töltötte, mint terv- és analízisreferens, majd a csantavéri Földműves Szövetkezetben volt a terv- és analízis osztály főnöke, később pénzügyi igazgatója, ezt követően lett Zenta község közigazgatásában a pénzügyi- és gazdasági osztály vezetője.

Hivatása, társadalmi tevékenysége és lakóhelye iránti elkötelezettsége, a közéletben való aktív részvétele megmutatkozik abban, hogy 1996 és 2002 között a Csantavéri Kosárlabda Klub elnöke volt, 2002 óta a csantavéri Chontafeyer civil szervezet elnöke, 2015-óta a csantavéri helyi közösség közgyűlésének elnöke. 2012-től a Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság elnöke volt.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!