Fedett sportcsarnok építését tervezik Adán

Az adai városháza
Az adai városháza

2019. június 18. [18:15]

Betűméret:                     

Ada község önkormányzata a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárságnál egy fedett sportcsarnok kiépítésére vonatkozó projekttervet adott át, olvasható a helyi önkormányzat ma kiadott közleményében, amely kitér arra is, hogy a projektumot Ada község önkormányzata az adai AFK labdarugó klubbal és a topolyai TSC labdarugó klubbal karöltve kívánja megvalósítani.

A projekt tervezett összértéke 25.020.096,00 dinár, célja pedig az, hogy a sportkedvelők és a sportolók egész évben tudjanak rekreálni, illetve edzeni, az időjárási viszonyoktól függetlenül, áll a közleményben, amely szerint a sportlétesítményt a rekreációs központban található aszfaltozott kézilabdapálya helyén szeretnék kiépíteni.

Ada közég önkormányzata ugyancsak közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot arról is, hogy ma Újvidéken beadta a jelentkezését a 2023-ban esedékes XIII. Vajdasági Munkássport Olimpia megszervezésére. Mint írják, a pályázat beadásának célja a község sporthagyományának folytatása, a meglévő sportlétesítmények kapacitásának bővítése, valamint új létesítmények kiépítése. A döntés a közleményben foglaltak szerint június 30-ára várható.

H. A.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
Lazio
2019. 06. 19. [ 11:29 ]

Tervezni sok mindent lehet...