Idegenforgalmi együttműködésre készül Magyarkanizsa és az Accent szállodalánc

Tomin Zoran idegenforgalmi tanácsnok és Maráci Gábor, az Accent hotellánc fejlesztési igazgatója
Tomin Zoran idegenforgalmi tanácsnok és Maráci Gábor, az Accent hotellánc fejlesztési igazgatója

2018. szeptember 18. [18:19]

Betűméret:                     

Együttműködésre készül a magyarkanizsai önkormányzat és a magyarországi Accent hotellánc az idegenforgalmi és turisztikai fejlesztések céljából. A hotellánc képviselői elsőként megtekintették Magyarkanizsa adottságait, és tárgyalásokat folytattak a lehetséges fejlesztésekről az önkormányzat képviselőivel.

Az Accent jelenleg 20 három- és négycsillagos hotelt üzemeltet Magyarország több településén és Ausztriában is. Az együttműködésnek köszönhetően abban reménykednek, hogy Magyarkanizsa idegenforgalma és gazdasága a fejlesztések által legalább ötven százalékkal növekedhet - nyilatkozta Maráci Gábor, az Accent hotellánc fejlesztési igazgatója a mai sajtótájékoztatón.

- Ide Magyarkanizsára azért érkeztünk, hogy megismerkedjünk az önkormányzat turisztikai fejlesztési elképzeléseivel. Miután 20 szállodát üzemeltetünk és több mint 10 éve vagyunk a piacon, rendelkezünk a megfelelő szakmai tudással, ahhoz, hogy ezeket a projekteket a munkánkkal segíteni tudjuk, és olyan projektek valósuljanak meg, olyan szálloda kerüljön kialakításra, olyan termék jöjjön létre itt Magyarkanizsán, ami jól kiegészíti a környék turisztikai kínálatát és ezzel lehetőséget nyújt arra, hogy Magyarkanizsa turisztikai, mint úgy turisztikai attrakció tovább tudjon növekedni ezen a piacon.

Maráci Gábor emellett még hozzátette, hogy még csak most ismerkednek a tereppel, a helyszínekkel, és további tárgyalások után dől el, hogy milyen irányban kívánják folytatni az együttműködést.

Bartok Zsófia

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!