Subotica: Noću neće dežurati apoteka, kreću radnički autobusi

Ilustracija
Ilustracija

2020. március 24. [16:30]

Apoteka Subotica od 24. marta ukida noćna dežurstva, izdavaće lekove isključivo u hitnim slučajevima, odnosno na recepte koje izda urgentno odeljenje opšte bolnice.

U takvim slučajevima dežurni lekari će telefonom obavestiti apotekara koji je u službi, i on će odgovarajuće lekove predati pacijentu na mestu koje odredi lekar.

JP za prevoz putnika „Subotica-trans“ će od srede organizovati prevoz radnika do njihovih radnih mesta i nazad na gradskim i prigradskim linijama. Autobusi će saobraćati po subotnjem redu vožnje, ali samo pre početka i po završetku radnog vremena, tj. ujutru između 6 i 7, odnosno popodne između 14 i 15 časova. Na opterećenijim linijama će saobraćati po dva autobusa.

Ove autobuse mogu koristiti samo radnici sa dozvolom, kojom poslodavac potvrđuje da je dotični zaposlen u određenom preduzeću. Putnici taj dokument treba da pokažu vozaču prilikom ulaska u autobus. Radničke autobuse ne mogu koristiti đaci, studenti niti stariji od 65 godina.

Red vožnje se može pogledati na sajtu „Subotica-transa“: https://sutrans.rs/Obavestenje-o-javnom-prevozu-od-25032020-godine-vesti-478.html

E. N.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások