Teherautókat és fegyvereket foglaltak le Koszovóban

(Fotó: Képernyőfotó (Youtube/Kosovo Online))

2024. május 15. [9:56]

Betűméret:                     

Xhelal Sveçla koszovói belügyminiszter bejelentette, hogy a koszovói rendőrség újabb fegyvereket foglalt le északon, Rudare közelében, Zvečan község területén.

Veton Elshani, a koszovói rendőrség északi régióért felelős igazgatója bejelentette, hogy hat kamiont foglaltak le Zubinban, amelyeknek közük van a tavalyi blokádokhoz.

„Ki fogjuk irtani Milan Radoičić bűnözői maradványait országunk északi részéről”, mondta Sveçla Kosovska Mitrovica északi részén, ahol a koszovói rendőrség igazgatójával együtt megmutatta az elkobzott fegyvereket, lőszereket és egyéb felszereléseket, adta hírül a KoSSev portál.

Elshani ugyanakkor kijelentette, hogy a koszovói rendőrség ma Zubin Potokban hat kamiont is lefoglalt, amelyeket a feltételezések szerint a 2022-es blokádok megszervezésekor használtak.

„A mai nap folyamán hat kamiont foglaltunk le Zubin Potokban, amelyekről azt gyanítjuk, hogy a 2022-es blokádok során használtak. Az előző három-négy napban további hat kamiont foglaltunk le, szintén Zubin Potokban, ugyanazzal a gyanúval”, nyilatkozta Elshani a Kosovo Online-nak, és hozzátette: északon „nyugodt, de kényes” a helyzet.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!