A börtönben meghalt a kis Danka gyilkosának tegnap őrizetbe vett testvére

(Fotó: N1)

2024. április 7. [13:36]

Betűméret:                     

A szombaton bűnpártolás gyanújával őrizetbe vett 40 éves Dalibor Dragijević, aki a kétéves Danka Ilić meggyilkolásával vádolt Dejan Dragijević (50) öccse, az éjjel elhunyt a bori rendőrkapitányságon.

Dejan Dragijević rosszul lett, és a rendőrök, valamint a bori egészségház újraélesztéssel próbálkozó orvosainak minden erőfeszítése ellenére hajnali 3 óra 10 perckor meghalt, a halottkém első jelentése szerint: természetes halállal, értesült a Blic.

Az eseményről azonnal értesítették a zaječari Legfelsőbb Ügyészséget, amely a belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézetben végrehajtandó boncolást rendelt el.

Mint arról beszámoltunk, a Danka Ilić meggyilkolásával gyanúsított Srđan Jankovićot és Dejan Dragijevićet péntek este kihallgatták, tegnap pedig őrizetbe vették. Dragijević az ügyész előtt beismerte a bűncselekmény elkövetését, Janković pedig hallgatással védekezett. Ezután mindkettőjüket 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Időközben a rendőrség letartóztatta Rade és Dalibor Dragijevićet, Dejan Dragijević apját és testvérét, akik a gyanú szerint segítettek a férfinak másik helyre szállítani a meggyilkolt kislány holttestét. Ma kellett volna őket kihallgatni.

Aleksandar Vučić szerb elnök a minap azt mondta, Danka Ilić gyilkosai úgy gondolták, hogy büntetlenül megússzák galád tettüket, de nem így lesz és ezért a bűncselekményért a halálbüntetés az egyetlen megfelelő büntetés.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!