Brnabić: Még nincs döntés néhány minisztérium vezetéséről

(Fotó: RTV)

2020. október 21. [15:48]

Betűméret:                     

Ana Brnabić kormányalakító ma kijelentette: az új kormányról nem úgy gondolkodnak, hogy minél több minisztériumot kell megtartani a haladók részére, a személyi kérdések kapcsán pedig elmondta, hogy 3-4 minisztérium esetében még gondolkodnak arról, hogy ki vezesse azokat.

„Vasárnap délelőtt lesz az SNS elnökségének ülése, amikor közlünk minden nevet. Jelenleg három minisztérium esetében dilemmázunk. Pontosabban, az egyikről gondolkodunk, hogy egyáltalán létrehozzuk-e, 3-4 minisztérium esetében pedig, hogy kit állítsunk azok élére‟, mondta Brnabić a Happy televízióban.

A kérdésre, hogy mit gondol arról, hogy Dačić lesz a parlament elnöke, Brnabić leszögezte: a számára „ez a legmegfelelőbb hely‟.

A kormányalakító nem kívánta kommentálni azokat az állításokat, melyek szerint Nikola Selaković miniszter lesz, mivel nem lenne helyénvaló most kommentálni ilyen állításokat.

„Lehet, hogy már jól ismert nevek is lesznek köztük. Nem azon gondolkodunk, hogy melyik minisztériumról és milyen kormányról van szó, csupán az a fontos, hogy mindent megtegyünk egy olyan évben, amely tele van kihívásokkal a polgárok számára. Mindenképp elmondhatom, hogy szeretném Selakovićot a csapatomban tudni, de sok új név lesz‟, mondta Brnabić.

Azt is közölte, hogy tegnap nagyon jó találkozója volt Aleksandar Šapićtyal, a SPAS elnökével.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!