Vulin: A hadgyakorlat üzenet a barátainknak és az ellenségeinknek

2019. szeptember 10. [11:07]

Minden hadgyakorlat üzenetet jelent a barátainknak és az ellenségeinknek, jelentette ki Aleksandar Vulin védelmi miniszter, majd hozzátette: ugyanazt üzenjük barátainknak és ellenségeinknek is, vagyis hogy Szerbia stabil ország, és készen áll önmaga, a béke és a szerbek védelmére, bárhol is éljenek azok.

Vulin az RTS-nek elmondta, hogy Aleksandar Vučić államfő és a szerb hadsereg főparancsnoka minden nap betekintést nyer abba, hogy mi történik a hadseregben, és ha ő azt mondja, hogy a hadsereg erősebb, mint valaha, akkor hihetünk neki.

Horvátország mindenért Szerbiát vádolja, megőrizzük a Jasenovacról szóló igazságot

Horvátország mindig mindenért Szerbiát vádolja, jelentette ki Vulin annak kapcsán, hogy ismét kiéleződött a Belgrád és Zágráb közötti viszony.

Vulin ezt azután nyilatkozta az RTS-nek, hogy a horvát külügyminisztérium behívatta Mira Nikolićot, Szerbia zágrábi nagykövetét, hogy tiltakozását fejezze ki amiatt, hogy a szerb hadsereg képviselői, Zágráb állítása szerint, bejelentetlenül és törvénytelenül akartak belépni az országba. A nagykövet azonban megtagadta a tiltakozó levél átvételét. (Tanjug)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!