A Budapesten rekedt turisták kora este indulnak Belgrádba

A budapesti repülőtér
A budapesti repülőtér (Fotó: Tanjug)

2018. szeptember 12. [16:48]

Betűméret:                     

A budapesti reptérre átirányított Air Cairo légitársaság gépének mintegy 150 belgrádi turistája továbbra sem tudja, hogy pontosan mi is történik velük.

A belgrádi reptér reggeli lezárása miatt irányították át a gépet Budapestre, ahol az egyetlen információ, amit eddig közöltek velük, hogy a B15-ös kapunál várakozzanak, írja a Tanjug..

A turisták útja éjfél körül vette kezdetét, amikor felszálltak a gépre Egyiptomban, és a kora reggeli órákban kellett volna megérkezniük Belgrádba.

Viszont az EgyptAir vállalat gépével történt incidens miatt lezárták a belgrádi repteret, őket pedig Budapestre irányították át.

A Prva televízió csapata szerint, amely szintén ezzel a géppel repült, az utasok között kisgyermekes családok is vannak, akik a nyaralásból tértek vissza, de idősebb személyek is, akik gyógyszereik nélkül maradtak, mivel a poggyászok a repülőben maradtak.

Az egyik utas elmondta, hogy ételutalványt kapta, a szülőknek pedig megengedték, hogy egy kis időre elhagyják a számukra kijelölt területet.

A legutolsó információk szerint a Budapesten rekedt közel 150 utas a késő délutáni, kora esti órákbanl folytathatja útját Belgrádba.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!