Aleksandar Vučić: Kiemelt figyelmet fordítunk az atlétikára

Aleksandar Vučić szerb elnök ma fogadta az Atlétikai Világszövetség elnökét, Sebastian Coe-t és az Európai Atlétikai Szövetség elnökét, Dobromir Karamarinovot
Aleksandar Vučić szerb elnök ma fogadta az Atlétikai Világszövetség elnökét, Sebastian Coe-t és az Európai Atlétikai Szövetség elnökét, Dobromir Karamarinovot (Fotó: FoNet)
Aleksandar Vučić és minden idők egyik legjobb futója, Sebastian Coe
Aleksandar Vučić és minden idők egyik legjobb futója, Sebastian Coe (Fotó: FoNet)

2024. március 29. [15:40]

Betűméret:                     

Aleksandar Vučić pénteken Belgrádban fogadta Sebastian Coe-t, az Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnökét, Dobromir Karamarinovot, az Európai Atlétikai Szövetség elnökét, valamint a Szerbiai Atlétikai Szövetség és a Szerbiai Olimpiai Bizottság képviselőit.

Szerbia kész befektetni az atlétikába, és mindig is kiemelt jelentőséget fog tulajdonítani ennek a sportnak - jelentette ki a szerb elnök.

"Nagyon örülök, hogy vendégül láthatom önöket a holnapi fontos atlétikai esemény, a 45. Mezei Futó Világbajnokság előtt. Bízunk a jövőben is nagy versenyekben, mindig készek vagyunk befektetni az atlétikába és kiemelt jelentőséget tulajdonítunk neki" - írta Vučić a buducnostsrbijeav nevű Instagram-fiókjában.

Hozzátette, további beruházások is várhatók az atlétika terén.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
Béla
2024. 03. 29. [ 17:57 ]

Na,akkor küldheti a pénzt Zentára,hogy a nagymúltú atlétikai klub 50 éves tartánpályáját végre felújitsák.