Szerb Szuperliga: A TSC idegenben nyert az IMT ellen

(Fotó: TSC)

2024. február 11. [18:07]

Betűméret:                     

Győzelemmel kezdte a bajnokság idei évi folytatását a TSC. A topolyai csapat megérdemelten nyert idegenben az IMT ellen.

Több kiváló gólszerzési lehetőség is adódott a TSC előtt az első félidőben, de a helyzetek kimaradtak. A második félidő elején a hazaiak kaptak tizenegyest, mivel Nemanja Petrović kézzel érintette a labdát a tizenhatosban. Luković azonban a kapu mellé lőtte a büntetőt. Nem sokal később Ćirković mindenkit lefutott a bal szélen, majd önzetlenül az üresen álló Milosavljevićhez passzolt, aki kihagyta a ziccert. A 71. percben Miloš Pantović egy kis szerencsével továbbította Saša Jovanović beadását a hazaiak kapujába. A 81. percben a csereként beállt Rakonjac harcolt ki egy tizenegyest, amit a szintén csereként pályára lépő Sós Bence lőtt a jobb felsőbe. A balra vetődő Gordićnak esélye se volt.

IMT–TSC 0:2 (0:0)
Belgrád, Voždovac stadion, 1200 néző. Vezette: M. Milanović. Góllövők: Pantović a 71., Sós a 83. percben (büntetőből).

IMT: Gordić, P. Ćirković, Radočaj (Billups), Vuković, Delević, Glišić, Terzić (Lutovac), Vukić, Kijevčanin (Zulfić), L. Luković (Arsić), M. Luković.

TSC: Ilić, Stojić, Antonić, Cvetković, Petrović (Sós), Kuveljić, Vulić (Pejić), Milosavljević (Jovanović), A. Ćirković, Milovanović (Rakonjac), Pantović (Stanić).

A továbbra is harmadik helyen álló topolyaiak a következő fordulóban, február 18-án a Radnikot fogadják a TSC Arénában.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!