Szerb Szuperliga: A TSC hat gólt lőtt a Železničar ellen

(Fotó: TSC)

2023. szeptember 16. [22:27]

Betűméret:                     

A Szerb Szuperliga hetedik fordulójában a TSC labdarúgócsapata 6:3-ra nyert a pancsovai Železničar ellen. Mivel a Crvena zvezda alulmaradt a Čukarički ellen, a topolyaiak négypontos előnnyel vezetik a tabellát.

A TSC ezzel az újabb győzelemmel továbbra is veretlenül áll a táblázat élén 19 ponttal. Második a Crvena zvezda 15 ponttal, mivel kikapott a Čukaričkitől. Harmadik a Partizan 13 ponttal.

TSC–Železničar Pancsova 6:3 (3:0)

Topolya, TSC Aréna, 4000 néző. Vezette: M. Ivković. Góllövők: Đakovac a 3., és a 10., Stanić a 37. Cvetinović a 67.,Pantović a 77., Vulić a 90+3., illetve Đorđević az 55. és a 80., Šušnjar a 90. percben.

Topolya: Ilić, Cvetinovć (Đorđević), Antonić, Stojić, Vlalukin, Petrović, Radin, Stanić (Vulić), Đakovac (Kuveljić), Jovanović, (Milovanović) Rakonjac (Pantović).

Vezetőedző: Žarko Lazetić

Železničar: M. Stanković, Hajdin, V. Stanković, Jovanović (Obradović), Lakičević, Gajić, Đorđević, Krajišnik (Pantelić), Romanić (Lokoša), Grgić (Zuvić), Pavlov (Šušnjar).

Vezetőedző: Aleksandar Linta

A TSC legközelebb csütörtökön 21 órakor lép pályára Londonban a West Ham United vendégeként az Európa-liga csoportkörében. A jövő hétvégi, Crvena zvezda elleni rangadót elhalasztották.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!