A TSC Labdarúgó Klub minden aktivitását felfüggesztette

Határozatlan ideig szünetelteti tevékenységeit a klub
Határozatlan ideig szünetelteti tevékenységeit a klub (Fotó: TSC)

2020. március 16. [18:30]

Miután vasárnap este Szerbiában rendkívüli állapotot vezettek be, a TSC labdarúgócsapata bejelentette, hogy az egyesület minden aktivitását felfüggesztette.

„A TSC valamennyi labdarúgóját, így a felnőtt és a korosztályos csapatok játékosait is értesítettük a döntésről, s mindenki a saját otthonában tartózkodik. Emellett egy programot is elküldünk majd nekik, amelyet be kell tartaniuk” – nyilatkozta Palágyi Szabolcs, a TSC főigazgatója, aki hozzátette, a labdarúgó-akadémia növendékei is saját otthonukban töltik majd az elkövetkező időszakot. Ami az akadémiát illeti, ott igyekeznek a napi teendőket a minimumra csökkenteni, ami azt jelenti, hogy a helyiségek és a pályák karbantartását végzik csak el.

Palágyi kiemelte, a topolyai klub folyamatosan kapcsolatban volt a Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS), valamint a szuperligás klubok képviselőivel, s az egyesület az aktivitásai az új rendelkezésekkel összhangban végzi majd.

„A Topolyai Sport Club ebben a pillanatban teljes mértékben racionálisan áll a helyzethez, s valamennyi játékos, illetve a szakmai stáb tagjai is az illetékes szervek döntése szerint cselekszik majd” – mondta Palágyi.

A TSC csapata a Szuperligában huszonhat forduló után 50 ponttal a negyedik, európai kupaszereplést érő helyen áll. (NSO)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!