Labdarúgás: A TSC a sereghajtót fogadja otthonában

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője
Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője (Fotó: Tóth Péter)

2019. szeptember 14. [17:40]

Betűméret:                     

A šabaci Mačva csapatát fogadja a topolyai TSC vasárnap Zentán a Szerb Szuperliga nyolcadik bajnoki fordulójában. A mérkőzést 19 órától reflektorfényben játsszák a népkerti stadionban.

A Szuperliga táblázatán a TSC veretlenül a második helyen áll 17 ponttal, a Partizan ellen legutóbb idegenben elért 1:1-es döntetlen mérkőzést követően. A válogatott szereplése miatti kéthetes szünetben a TSC a magyarországi Puskás Akadémiánál vendégeskedett, ahol egy barátságos mérkőzésen 2:0-ás győzelmet aratott. A topolyaiak góljait Lukić és Rovčanin szerezték.

A csapat tagjai kipihenték az eddigi fáradalmakat, a sérülésekből is felépültek, akik gondokkal küszködtek. A csapatban jó a hangulat és bizakodóan néznek a következő kihívás elé. A šabaci Mačva csapata a táblázat utolsó helyén áll 2 ponttal. Máris a bennmaradásért küzd, még nem sikerült nyerniük, a TSC pedig veretlen már nagyon hosszú ideje. Még edzőmérkőzésen sem sikerült a jól felkészült gárdát senkinek sem legyőzni az utóbbi időben. Ugyanakkor ez nem jelenti automatikusan, hogy a TSC máris bekönyvelheti a három pontot. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón ez ki is emelte Mirko Jovanović segédedző, aki szerint a csapatban mindenki tisztában van vele, hogy azért nem lesz könnyű dolguk. Srđan Grabež – aki felépült a sérüléséből és játékra kész -, illetve Filip Arsenijević is megerősítette, hogy nem bízták el magukat és nagyon komolyan készülnek a következő mérkőzésre.

Tóth Péter

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!