Labdarúgás: Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC LK elítélte a történteket
A TSC LK elítélte a történteket (Fotó: tsc)

2019. augusztus 19. [22:45]

Betűméret:                     

A TSC Labdarúgó Klub határozottan elítéli azt a vasárnap esti incidenst, amely során a topolyai klub szurkolóit megtámadták Temerinben. A támadás akkor történt, amikor a szurkolók kiszálltak a csapat szurkolói autóbuszából és hazafelé tartottak a 2-2-re végződött Vojvodina elleni meccs után. Két szurkolót fejsérülésekkel az újvidéki sürgősségire szállítottak, ahol ellátták őket. A temerini támadás során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek.

A TSC labdarúgóklub közleményben ítélte el a szurkolók elleni támadást, ezt idézzük:

" A TSC LK határozottan elítéli a szurkolókat ért támadást Temerinben. A topolyai TSC Labdarúgó Klub a legszigorúbban elítéli a klub szurkolóit ért támadást, amely vasárnap este történt Temerinben, és felszólítja az illetékes hatóságokat, hogy a lehető legrövidebb időn belül kerítsék kézre és vonják felelősségre az elkövetőket.

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak. Két szurkolót fejsérülésekkel az újvidéki sürgősségire szállítottak, ahol ellátták őket. A temerini támadás során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek.

A TSC mindig a fair play szabályait hirdeti és azok szerint cselekszik, így szigorúan elítéli az erőszakot, amelyre a szurkolói szenvedély sem lehet magyarázat.

A TSC szurkolói csoportja egy relatív kis közösség, akik követik a csapatot és buzdítják őket. A klub nagyon jó együttműködést ápol a szurkolóival és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megvédje őket az ilyen és hasonló támadásoktól.”

Pócs Attila

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!