A siker kétszázötven arca

2020. május 21. [11:36]

Kétszázötvenedik adásához érkezett az Újvidéki Rádió nagy népszerűségnek örvendő A siker arca című műsora, amely öt évvel ezelőtt, 2015 tavaszán indult. A független produkciót a kezdetek óta a zentai TM-People International Kft. gyártja a Vajdasági RTV megbízásából.

A kétszázötvenedik adás alkalmából a műsor készítői különleges hangulatú visszatekintéssel készülnek hallgatóik számára, akikkel együtt az elmúlt öt év számos emlékezetes pillanatát elevenítik majd fel, miközben olyan közkedvelt személyekkel készült beszélgetésekből hangzanak el részletek, mint az első adás vendége, Rúzsa Magdi énekesnő, vagy éppen Csizmadia Anna népdalénekes, Gryllus Dorka színésznő, Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető, Györe László teniszező, Horgas Eszter fuvolaművész, Kovács András Péter humorista, Ladik Katalin költő, Lajkó Félix hegedűművész, Nemes Viktor birkózó, illetve olyan Kossuth-díjas művészek is megszólalnak majd, mint Berecz András népmesemondó, népmesegyűjtő, Csík János, a Csík zenekar alapítója, Jordán Tamás színművész, Molnár Piroska színművésznő, Oszvald Marika operettszubrett, illetve Tolnai Ottó író, költő és Végel László regény- és drámaíró, tudtuk meg Máriás Endrétől, A siker arca szerkesztő-műsorvezetőjétől, a TM-People International Kft. igazgatójától, aki elmondta, terveik szerint a következő héten is folytatják a visszatekintést, akkor a műsor századik és kétszázadik adása közötti emlékezetes pillanatokat elevenítik majd fel.

A siker arca című műsor készítői azt szeretnék, hogy rövidesen válogatáskötet is készülhessen a legsikeresebb beszélgetésből, valamint abban bíznak, hogy a csütörtökönként közvetlenül a délutáni híradó után jelentkező portréműsor még hosszú időn át kínálhat majd emlékezetes pillanatokat, illetve maradandó élményeket az Újvidéki Rádió hallgatói számára.

H. A.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!