Orbán Viktor: Nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek

(Fotó: Facebook / Orbán Viktor)

2023. november 20. [18:38]

Betűméret:                     

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: "nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

A kormányfő - aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet - azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a "szuverenitásunk védelméről" szóló konzultációs íveket.

Úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig "súlyos viták várnak ránk Brüsszelben."

"Régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk: több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi, magyarok is engedjük be a migránsokat" - fogalmazott, hozzátéve: "de mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek". (MTI)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
Nagy Bata Károly
2023. 11. 20. [ 21:17 ]

Istennek hála, hogy ilyen (illegális migráns) válságos időben nagyszerű, sszéles látókörű, tehetséges kormány van Magyarországnak! Akik ezt nem látják, azok vakok, tájékozatlanok, vagy egyszerűen rosszindulatúak. Nem értem, miért lenne jó az bárkinek is -még ha ellenzéki is - ha Európa önként(!) föladná keresztény kutúráját, hagyományos értékrendjét. Jó lenne, ha több ország is "fölébredne" és ellenállna a libsi/bolsi önveszejtő politikának!


septimus
2023. 11. 20. [ 20:12 ]

Más is megirigyelné ezt a propagandát.