Országjárást indít a Fidesz-KDNP hétfőtől

A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése pénteken megindult. A válaszokat január 10-ig lesz lehetőség visszaküldeni.
A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése pénteken megindult. A válaszokat január 10-ig lesz lehetőség visszaküldeni. (Fotó: vg.hu)

2023. november 19. [13:57]

Betűméret:                     

Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István videóüzenetében elmondta: a nemzeti konzultáció támadás alatt van, ugyanis "Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték", amivel Brüsszelt védik.

Ezért a Fidesz-KDNP hétfőtől országjárásba kezd, mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, "hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre" - közölte.

Az országjárással és a nemzeti konzultációval - Európában egyedülálló módon - a magyaroknak lehetőségük lesz állást foglalni fontos kérdésekben - tette hozzá.

"Megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából" - jelentette ki.

"Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül" - fogalmazott Hollik István. (MTI)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!