Szégyen, hogy a magyar baloldali EP-képviselők azt akarják, hogy a magyarok ne kapjanak uniós forrásokat

Deutsch Tamás
Deutsch Tamás

2022. november 24. [13:03]

Betűméret:                     

Ma szavaztak az Európai Parlamentben a Magyarországnak járó uniós forrásokkal kapcsolatos szövegről. A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja határozottan kiállt a magyar emberek érdeke mellett, és elutasította a Magyarországot, a magyarokat elítélő szöveget. Szégyenteljes azonban, hogy a magyar baloldali ellenzéki képviselők ismét a magyarok érdekeivel ellentétesen, a Magyarországot elítélő szöveget támogatták. A baloldal által elfogadott szöveg nem kevesebbről szól, mintsem hogy politikai büntetésként mindenáron vegyék el a magyarok millióitól a jog szerint nekünk járó uniós pénzeket.

Az Európai Parlamentben ismét Magyarországot nyilvánvaló hazugságok által elítélő szöveget fogadtak el, melyet az európai baloldal, köztük a magyar baloldal szavazataikkal támogatott. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője kiemelte: „A baloldal által elfogadott szöveg nem kevesebbről szól, mintsem hogy politikai büntetésként mindenáron vegyék el a magyarok millióitól a jog szerint nekünk járó uniós pénzeket. A magyar baloldali képviselők teljes mellszélességgel azt támogatták, hogy vegyék el az uniós forrásokat a pedagógusok béremelésétől, a magyar önkormányzatoktól, a magyar kis- és közepes vállalkozásoktól, a kórházaktól, a közlekedés fejlesztésétől, a környezetvédelmi és energetikai beruházásoktól”.

Hozzátette: „Gyurcsányné árnyékminisztere, Molnár Csaba és Cseh Katalin, akik hogy minél jobban megfeleljenek az őket vastagon szponzoráló külföldi elvbarátaiknak, még előterjesztői is voltak a szövegnek, és az összes többi, a határozatot megszavazó magyar baloldali EP-képviselő megint a hazája ellen áskálódott, a honfitársaik ellen cselekedett. Ez szégyen!”

Mi, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja határozottan kiálltunk a magyar emberek mellett a vitában és szavazatainkkal elutasítottuk a Magyarországot, a magyarokat nyilvánvaló hazugságot alapján elítélő szöveget. (Sajtóközlemény)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
septimus
2022. 11. 24. [ 17:48 ]

Sajnos az Orbán-rendszer is sokat dolgozott azért, hogy ide jusson... Ettől függetlenül a magyar kormány ki fog mászni ebből is, mert Európa legjobb politikusa vezeti az országot.


olvasó
2022. 11. 24. [ 13:12 ]

De hát mi volna várható a külföldről pénzelt hazaárulóktól? A kapott pénzükért meg kell dolgozni.