Németh Szilárd: A Magyar Honvédség is részt vesz a munkahelyteremtésben

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára (jobbról a második) a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón május 21-én
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára (jobbról a második) a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón május 21-én (Fotó: MTI)

2020. május 23. [13:26]

A Magyar Honvédség mint az ország egyik legnagyobb és legbiztosabb munkáltatója a speciális önkéntes tartalékos katonai szolgálat bevezetésével vesz részt a kormány gazdaságvédelmi programjában, a munkahelyteremtésben - közölte a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

Németh Szilárd szólt arról is, hogy a határvédelmi, járőrözési, őrzés-védelmi feladatokon túl a Magyar Honvédség egyedülálló biológiai mentesítő képességével már több mint 990 idősotthon fertőtlenítését és vírusmentesítését hajtotta végre.

Abban, hogy Magyarország megnyerte a vírussal szembeni védekezés első szakaszát, kiemelkedő és nélkülözhetetlen szerepe volt a Magyar Honvédségnek is - szögezte le az államtitkár. (MTI)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!