Női ruhák, fürdőruhák, gyerekruhák - a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

2020. május 29. [20:07]

Betűméret:                     

Kétféle mintával (fehér alapon kék, batikolt hatású, valamint fehér alapon színes, nyomott minta), 110/116-tól 170/176-os méretig kapható a fiú póló, ami teljes egészében biopamutból, strukturált anyagból készült, így ideális, kényelmes viseletet biztosít a meleg nyári napokon. Mindkét mintázat esetén neonszínű részletek dobják fel a pólót, illetve a California felirat a felsők elején, így összességében a ruhadarab igazán vidám és laza megjelenésről gondoskodik majd.

Kifejezetten a strandra is válogathatunk a kínálatból: a két színben kapható női alakformáló fürdőruha például tökéletes választás akkor is, ha szeretnénk magunkra vonni a figyelmet - amelyhez a korall szín alkalmasabb - és akkor is, ha a visszafogottabb, egyszerűbb megjelenést részesítenénk előnyben, amelyhez pedig a sötétkék verzió passzol inkább. A 38-tól 48-as méretig kapható fürdőruha innovatív ECONYL® szálból, egy 100%-ban újrahasznosított poliamid anyagból készült, amit LYCRA® XTRA LIFE™ szálak egészítenek ki, amelyek klór- és UV-állók. Elöl alakformáló Power-Mesh anyaga, valamint beledolgozott, puha kosarai vannak, és a pántjai is állíthatók a tökéletes kényelem érdekében.

S/M és L/XL méretben kapható a sötétkék strandruha, ami kifejezetten a vízpartra készült, hogy a fürdőruha fölé felvéve biztosítson stílusos megjelenést. Kényelmes, bő szabása, ejtett vállai, valamint V-nyakkivágása van elöl és hátul egyaránt, elöl gomboláspánttal. Oldalhasítékai biztosítják a teljesen szabad mozgást, enyhén áttetsző anyaga pedig áttört mintájával igazán figyelemfelkeltő, ám közben diszkréten elegáns összhatást kelt!

Hogy mindig mindent megtaláljunk, ügyesen kell pakolni – ehhez biztosít tökéletes megoldást a női összehajtható strandtáska kék színben, rózsaszín pántokkal és szegélyekkel. Strapabíró Mesh külső anyaga ellenálló, kézre álló mérete pedig ideális utazáshoz is. Cipzáras főrekeszébe tehetjük a nagyobb dolgokat, miközben az apróságoknak a belül található kisebb rekesz és a külső, rávarrt zseb biztosít helyet. A táska emellett kicsire összehajtható, és patenttal rögzítve tárolható, hogy használaton kívül ne foglaljon sok helyet.

Ha szeretnénk, hogy a vidám játékra is teljesen felkészültek legyünk, akkor a 2 összehajtható focikapu együttesét érdemes magunkkal vinni, hiszen így bárhol kijelölhetjük magunknak a pályát! A nagyobb stabilitás érdekében üvegszálas rudakkal készült szett könnyen kezelhető, önfelállító kivitelben készült, így használata egyszerű, a talajhoz pedig a csomagban érkező 6 acélcövekkel rögzíthető. Használaton kívül a hozzá tartozó tárolótáskában tarthatjuk, amelyben részletes útmutatót is találunk, aminek a praktikus kivitel miatt inkább a lebontásnál vesszük majd hasznát.

A teljes kínálat ezúttal is rengeteg további olyan darabot tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a kellemes nyári programokhoz, így érdemes alaposan átböngészni az összes lehetőséget!

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!