Az EU szerbiai képviseletének pályázata: Várják a javaslatokat A járvány hősei pályázatra

2020. május 23. [7:03]

Az Európai Unió szerbiai képviselete pályázatot írt ki, amelynek keretében keresik a koronavírus-járvány 10 hősét. Javasolni lehet minden olyan személyt, aki a járvány idején bármilyen módon megkönnyítette az emberek életét.

“A hősök az önkéntesek, a bolti eladók, a szomszédok, a távoktató tanárok, a rendőrök, nagynénik, szülők, rokonok vagy akár a postás, aki minden mellett kikézbesített egy fontos levelet a világjárvány idején”, áll egyebek között a pályázati felhívásban.

Az EU szerbiai missziója arra kéri a polgárokat, javasoljanak hősöket és azt is írják meg, miként szeretnének nekik köszönetet mondani, töltsék ki a jelentkezési lapot, osszák ezt meg a közösségi oldalakon, hívják meg ismerőseiket, hogy szavazzanak és a 10 legtöbb szavazatot kapó hős két repülőjegyet kap az EU valamelyik tagországába.

Bővebb információ az onisuheroji.rs oldalon található.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
istván
2020. 05. 23. [ 15:38 ]

Én egy egész társadalmi réteget, az időseket külön javasolnám, akik egészségük állapotromlása árán is, -fizikai és pszichés-, megküzdöttek a bezártsággal, a heti egyszeri, hajnali cipekedős bevásárlással, a fenyegetettséggel, a nélkülözéssel, az éjjeli 200 m távú jutalomsétával,..., és kénytelenek a "jutalomfalatnak" is örülni ...