Koronavírussal fertőzött Tom Hanks és a felesége

A hollywoodi sztár Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett
A hollywoodi sztár Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett (Fotó: hvg.hu)

2020. március 12. [9:05]

A hollywoodi sztár Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett – ezt maga Hanks közölte szerda este az Instagramon.

"Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak" – írta az Oscar-díjas Tom Hanks.

A színész közölte, hogy további vizsgálatok várnak rájuk, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. "Nem egynapos program lesz" – írta.

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presleyről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel. (MTI/hvg.hu)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!