Zenta: III. Edu-Expo és Rákóczis Légy-Ott! a Városi Sportcsarnokban

2019. november 7. [20:26]

Két nagyszabású rendezvény is várja a fiatalokat november 8-án, pénteken a zentai Városi Sportcsarnokban, ahol 11 órától a III. Edu-Expo, 15 órától pedig a Rákóczis Légy-Ott! kínál izgalmasabbnál izgalmasabb programokat számukra.

A szabadkai Karrierépítő Központ a Szent István Egyetem Zentai Konzultációs Központja társszervezésével III. Edu-Expo címmel harmadik alkalommal rendezi meg az oktatási kiállítását, amelynek keretében azok a felsőoktatási intézmények mutatkoznak be, amelyeken teljesen vagy részben magyar nyelvű oktatás folyik. Az egyetemek és főiskolák mellett a rendezvényen helyet kapnak a kollégiumok és diákszövetségek, valamint bemutatják a Magyar Nemzeti Tanács nyújtotta ösztöndíj-lehetőségeket is, amelyek a Vajdaságban továbbtanulók boldogulását szolgálják.

A rendezvényt követően a budapesti Rákóczi Szövetség és a Magyar Nemzeti Tanács Rákóczis Légy-Ott! címmel szervez találkozót a vajdasági középiskolás tanulók részére. Az összejövetel célja, hogy a diákok szélesebb körben is megismerjék a Rákóczi Szövetség programjait, illetve ismerkedjenek és barátkozzanak egymással. A rendezvényre közel ezer diák érkezik Vajdaság szinte minden részéről, valamint jelen lesz kilenc magyarországi középiskola összesen száz diákja is. A Rákóczi Szövetség és a Középsuli.hu bemutatkozását 16.30-tól ByeAlex és a Slepp koncertje követi. A rendezvényekre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

H. A.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!