Karácsonyig tartó program a Márton Áron Közösségi Házban Kelebián

2019. október 9. [11:13]

A kelebiai Márton Áron Közösségi Házban egészen karácsonyig különböző programokkal várják az érdeklődőket. Október 19-én, szombaton gyermekek számára szerveznek műhelymunkát és főzőcskét, de megnyitnak egy kiállítást is a délvidéki vérengzések 75. évfordulója alkalmából, majd az Ars Sacra hangversenyre kerül sor.

A karácsonyig tartó rendezvénysorozattal Márton Áront, Erdély püspökét és Tours-i Szent Márton püspököt ünneplik zenével, tánccal, képzőművészeti kiállításokkal és gasztronómiai eseményekkel.

Október 26-án, szombaton reneszánsz muzsikával és királyi lakomával várják az érdeklődőket.

November 9-én, szombaton megtartják a Márton-napi Libadalmat, ahol a gyermekek számára szerveznek műhelymunkákat. A legfiatalabbak libatepertős pogácsát süthetnek és libatollból készíthetnek irónt. November 10-én, vasárnap fellép a pécsi Vivat Bacchus énekegyüttes.

December 6-án, pénteken Miklós-napi halvacsora és élő cigányzene várja az érdeklődőket, másnap, december 7-én pedig mézeskalácsot süthetnek a gyerekek.

December 14-én, szombaton a vajdasági Pax Romana adventi lelki napot tart, 22-én, vasárnap pedig a Gaál Ferenc Magyar Művelődési Egyesület karácsonyi hangversenyt tart.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!