Muzslya: Búcsú az iskolától

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolától ma 96 végzős búcsúzott el
A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolától ma 96 végzős búcsúzott el (Fotó: Kónya-Kovács Otília)

2018. június 8. [20:17]

Betűméret:                     

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolában ma tartották meg a búcsúestet, amely alkalmával elsőként a központi iskola udvarába vonult ünnepélyesen le mind a hat végzős nyolcadik osztály az osztályfőnökökkel és a tanítókkal az élen. Elsőként Molnár Attila iskolaigazgató mondott ünnepi beszédet, köszöntve a 96 végzős diákot - és minden jelenlevőt -, további tanulmányaik során sok sikert kívánt a búcsúzó fiataloknak.

Utána alkalmi műsor keretében búcsúztatták társaikat a fiatalabb diákok, ugyanakkor a végzősök nevében egy-egy nyolcadikos is elbúcsúzott a tanároktól, tanítóktól, a tanintézménytől. Szavalat, dal is felcsendült, majd kiosztották mindazoknak a sikeres diákoknak a speciális okleveleket, illetve a kitűnő eredményért járó diplomákat, amelyért komolyan "megdolgoztak" a nyolc év során, és számos könyvjutalmat is átadtak a sikeres tanulóknak.

A magyar tagozatokon a legjobb eredmények fényében Makán Dávid lett az évfolyam diákja, aki több versenyen is dobogós helyezést ért el. A szerb tagozatokon a legjobban teljesített Sunčica Bugarin, valamint az évfolyam sportolójának kijáró díjat Gyarmati Emil vehette át.

A diplomák kiosztása után a búcsú jeléül a végzősök egy-egy színes léggömböt röppentettek fel a magasba, ezzel lezárva az általános iskolai tanulmányaikat.

A búcsúest folytatásában a szülőkkel lejtették a lányok, fiúk az első táncot, majd kezdődött az esti mulatság.

Kónya-Kovács Otília

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!