Szabadkai Népszínház: Szerelmesek koncertje a szerelmesek napján

Dušan Birač
Dušan Birač

2024. február 12. [14:01]

Betűméret:                     

Miloš Nikolić ügyvezető igazgató kezdeményezésére idén is koncerttel hálálja meg a közönség támogatását a Szabadkai Népszínház Szerelmesek koncertje címmel, mely február 14-én 19.30 órától lesz látható-halható a Jadran Színpadon.

A Dušan Birač (ének), Nina Birač (hegedű) és Milena Milovanović (zongora) összetételű zenekar olyan, a világ leghíresebb filmes produkcióiból és musicaljeiből válogatott szerzeményeket mutatnak be, mint a Nyomorultak, a West Side Story, a Hair, a Moulin Rouge, az Operaház fantomja, az Óz, a nagy varázsló.

„Tavaly is egy szerelmeseknek szóló koncertettel leptük meg a kedves közönséget, melynek hatalmas sikerén felbuzdulva a továbbiakban igyekszünk hagyományt teremteni belőle, ezzel mondva köszönetet mindenkinek, aki velünk van. A filmek és musicalek dallamai gyakran különleges pillanatokhoz és történetekhez kapcsolódnak. Egy kis nosztalgiát hordoznak magukban, és az élet fontos pillanataira emlékeztetnek, egyedülálló élményt teremtve mindannyiunk számára. A művészet az egyik legértékesebb ajándék, amit adhatunk, és ez a sokféle zenei műfaj olyan élményt nyújt, amelyre a közönség emlékezni fog.” - nyilatkozta Miloš Nikolić, a Szabadkai Népszínház ügyvezető igazgatója, hozzátéve, neves művészek visznek el minket erre a romantikus utazásra.

Az eseményre a belépőjegy ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött, melyet az érdeklődők megtehetnek a Népszínház jegypénztárában 10.00-13.00 és 18.00-19.30 óra között, illetve a 024/557-436-os telefonszámon.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!