Topolya a részletekben lakozik: Másfél évtizede gyarapodik a város életét megörökítő értékes fotógyűjtemény

2023. szeptember 17. [8:13]

Betűméret:                     

Az idén 151 fényképpel, 33-an jelentkeztek a Juhász Erzsébet Könyvtár 15. alkalommal megszervezett Topolya a részletekben lakozik elnevezésű fotópályázatára, amelyet a községnapi rendezvénysorozat keretében bonyolítottak le.

A beérkezett pályamunkákból válogató tárlat megnyitóján, illetve az eredményhirdetés előtt Bednárik Prokec Zita, a könyvtár igazgatónője köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy az ez évi munkák közül a Beretka Rind Erika, Penovác Endre és Vanyúr Ákos összetételű zsüri választotta ki a legjobbakat.

A kiállítást megnyitó Szatmári Adrián polgármester köszönetét fejezte ki a könyvtárnak, hogy ebben az évben is megszervezték és lebonyolították a fotópályázatot, újabb pillanatképekkel gyarapítva a város életét megörökítő értékes fotógyűjteményt. Az idei Rind István-díjat Mészáros Csilla vette át, az Egri József-díjat pedig Nagy Dénesnek ítélte a zsűri. Második díjas lett Búcsú Péter, harmadik Papp Zsigmond. A fotók az elkövetkezendő napokban megtekinthetők, és a szervezők várják a közönség szavazatait.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!