Tíz éves fennállását ünnepli a Híd Kör

2019. július 10. [12:24]

A Híd Kör irodalmi csoportosulás idén ünnepli 10. születésnapját. Ennek apropóján egy tíz évvel ezelőtti bemutatkozást megidézve, most egy teljes napi programot szervez Kishegyesen, a Dombos Remixen július 13-án, szombaton.

A Híd hagyományossá vált Fiatal alkotók számát idén Celler Kiss Tamás és Fehér Miklós szerkesztették. A júniusi számot 16 órától a szerzők jelenlétében mutatják be.

Ezt követően 17 órától a Híd Kör tagjai felidézik a kezdeteket, valamint az indulás viszonylatában értékelik az immáron egyesületként működő irodalmi szervezet munkáját, majd a megújulás jegyében bemutatják az új arculatot is.

Az idei év a könyvtermést tekintve igen gazdag, hiszen a Híd Kör hat tagja jelentkezett új kiadvánnyal a 90. Ünnepi Könyvhétre, melyeket a Dombos Remixen is bemutatnak 18 órától.

A könyvbemutatók után, 19 órakor ifj. Rácz József nyitja meg az idén negyedik alkalommal megrendezett Dombos Visual képzőművészeti alkotótábor kiállítását.

Végül pedig Változó irodalmi terek a Vajdaságban címmel egy kerekasztal-beszélgetést tartanak, amelynek célja, hogy valós és előrevivő párbeszédet alakítson ki a vajdasági irodalom képviselői, alakítói között.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!