Színvonalas TINI fesztivál Temerinben

A TINI fesztivál idei győztesei
A TINI fesztivál idei győztesei

2017. november 19. [14:25]

Betűméret:                     

Tini-Ifjúsági Táncdalénekes Vetélkedő résztvevőinek énekétől volt hangos tegnap este a temerini Sportcsarnok.

Az ország egyetlen ilyen jellegű rendezvényén ez alkalommal is kimagasló produkciók születtek, az énekesek kiválóan szerepeltek.
A szervezők az idén tizenhat fiatalnak adtak lehetőséget a fellépésre, közülük tizenketten a tini, míg négyen az ifjúsági kategóriában versenyeztek. Az Erős Ervin, Hevesi Tibor, Szerda Árpád és Kovács Anikó összetételű szakzsűrinek az idén sem volt könnyű dolga, olykor csak árnyalatnyi különbségek voltak a produkciók között. Mint korábban, úgy most is a megjelenés, a tiszta énekhang, valamint a dikció számított legfőbb kritériumnak.
A szakzsűri az ifjúsági kategóriában a temerini Bíró Mónikának ítélte oda az első helyet, második a tornyosi Kovács Kristóf lett, a harmadik pedig a kishegyesi Baranyi Kata. A tini korosztályban a topolyai Cservenák Marianna bizonyult a legjobbnak, második a kúlai Balla Georgina, míg a harmadik helyezett a törzsudvarnoki Gúth Emília lett. A különdíjat a kúlai Fenyvesi Petronellának és a temerini Erős Henriettának ítélték oda. A Tini közönségdíjasa Erős Henrietta.
A fellépők produkcióit az idén Aleksandar Dujin zenekara kísérte, a műsorvezető szerepét viszont Péter Dianna és Botka Csaba vállalta.

A verenyműsor előtt Kocsis Tibor, az X-faktor egykori győztese lépett színpadra, a gálaműsorban pedig a temerini Chameleon zenekar szórakoztatta a közönséget.
A gálaműsor záróakordjaként a kategóriák első helyezettjei még egyszer előadták a győztes dalokat.

Ádám Csilla

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!