Vajdasági Baráti Egyesület: Idén is jótékonysági Mikulás est Budapesten

2022. november 19. [17:55]

Betűméret:                     

A Vajdasági Baráti Egyesület két év kényszerszünet után idén ismét élőben szervezi meg jótékonysági Mikulás estjét, immár kilencedik alkalommal, december 4-én a Fonó Budai Zeneházban. Ezúttal a Zentai Baba-mama Klubot és az újvidéki Vajdasági Magyar Népművészeti és Közművelődési Központot támogatják az est teljes bevételével.

Idén is vajdasági származású művészek lépnek fel: Csorba Lóci, Fehér Nóra, Török Tilla és Török Flóra, illetve Varga Izabella. Mellettük az újvidéki székhelyű Vajdasági Magyar Népművészeti és Közművelődési Központ Pörgető citerazenekara, illetve Manó és Tűzrevaló gyermektáncegyüttese fog fellépni, az óbecsei Fokos zenekar közreműködésével.

A vendégeket a Hernyák Birtok borai, a Sonkamester sonkái és a Balkan Grill pljeskavicai várják a Mikulás esten.

Minden vendég a 3000 Ft-os támogató jegy megvásárlásával fog hozzájárulni a nemes cél támogatásához, van lehetőség magasabb árú (6000 Ft) kiemelt támogatói jegyet is vásárolni. Tombola is lesz, értékes nyereményekkel (utazás, nyomtató), ez a bevétel is a támogatottaké lesz.

A részvételhez regisztrálni kell a vajdasagibarat@gmail.com címen november 30-ig, s azt is jelezni kell, ha valaki 12 év alatt gyerekkel érkezik, ugyanis ők Mikulás-csomagot kapnak a Mikulástól.

A részletekért pedig az egyesület oldalán lehet érdeklődni: www.facebook.com/vajdasagibarat, Jótékonysági Mikulás Est FB esemény: https://fb.me/e/5CsDDpQPK

Amennyiben valaki támogatni szeretné a Vajdasági Baráti Egyesület működését, az alábbi számlaszámon teheti meg: Vajdasági Baráti Egyesület, Erste Bank 11600006-00000000-60650436, közleményben: támogatás.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!