A Prosperitati Alapítvány közleménye a pályázóknak

2020. július 21. [15:51]

Az integrációs szerződések fenntartása kapcsán beérkezett termelői megkeresések és az integrátorokkal történt egyeztetések alapján a Prosperitati Alapítvány a következőkről értesíti a pályázókat:

Ha a termelő, aki rendelkezik integrációs szerződés alapján a Prosperitati Alapítvánnyal megkötött támogatási szerződéssel, harmadik félnek (nem az integrátornak) adja át a terményét, nem minősül szerződésszegésnek abban az esetben, ha teljesülnek az alábbi feltételek:

·igazolja, hogy jobb feltételek mellett tudja eladni a terményt,

·erről előzetesen írásban értesíti az integrátort,

·az adott évben az adott kultúrának a teljes szerződött mennyiségét a harmadik félnek adja el.

A leírt esetekben, valamennyi meghatározott feltétel teljesítésével az integrációs szerződés időtartama nem szakad meg, azaz az adott év is beleszámítódik a fenntartási időszakba.

A Prosperitati Alapítvány továbbá értesíti pályázóit arról is, hogy módosult a pályázásból való kizárásra vonatkozó szabályzata. Két évre kizárásra kerülhet az a pályázó, akinek egy vagy több támogatási szerződés (VKTSZ) rendelkezéseinek be nem tartása következtében (pl.: határidőn túl nyújtja be elszámolását, fenntartási beszámolóját, fenntartási kötelezettség be nem tartása stb.), minimum négy esetben ügyvédi felszólítás került kiküldésre. Bővebb információt a www.prosperitati.rs weboldalon találnak.

A Prosperitati Alapítvány Sajtószolgálata

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!