A VMSZ sajtóközleménye a szerbiai sajtóban megjelent álhírekkel kapcsolatban

(Fotó: vmsz.org.rs)

2020. június 26. [12:16]

Közleményben reagált a Vajdasági Magyar Szövetség a szerbiai sajtóban megjelent álhírekkel kapcsolatban, miszerint a párt Dél-Szerbiában is kampánytevékenységet folytatott.

“A VMSZ kizárólag Vajdaságban és Belgrádban kampányolt, a vajdaságiak támogatásának köszönhetően érte el történelmi eredményeit a június 21-i háromszintű választásokon.

A szerbiai sajtóban megjelent álhírekkel ellentétben a Vajdasági Magyar Szövetség nem folytatott kampánytevékenységet Dél-Szerbiában. Sem Vranjeban, sem máshol. Véletlen egybeesés, hogy a Szerb Jobboldal nevű párt a négyes sorszámmal indult a vranjei helyi választásokon. Az őket támogató szavazópolgárok valószínűleg mindkét szavazólapon a négyes számot karikázták, ebből adódhatott a furcsa eredmény.

A Vajdasági Magyar Szövetség regionális magyar pártként a jövőben is kizárólag a saját választópolgárai érdekeit fogja szem előtt tartani”, áll a közleményben, amelyet dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti listavezetője írt alá.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!