VM4K: A kisérettségire felkészítő foglalkozások a továbbiakban online zajlanak

2020. március 27. [12:55]

Betűméret:                     

A szabadkai székhelyű Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ tovább folytatja a kisérettségizők felkészítését, de a foglalkozások, a rendkívüli helyzetre való tekintettel, a továbbiakban e-tanterem formájában, online zajlanak. A kényszerű intézkedés pozitívuma, hogy így, az online platform keretében a távolabb élő diákok is elérhetik a tananyaggal kapcsolatos feladatokat, kérdéseket is feltehetnek.

"Ezúton értesítünk minden kedves kisérettségiző Diákot és tisztelt Szülőt, hogy a jelenlegi rendkívüli állapotban érvényes rendelkezések értelmében – valamint a személyes és társadalmi felelősségvállalás jegyében –, a továbbiakban a kisérettségire felkészítő foglalkozásunk e-tanterem formájában, online kerül majd megszervezésre.

Minden héten tanáraink által kidolgozott kísérő anyagok és feladatok várják majd a diákokat – mindez egy olyan online platform keretében, ahol a diákok bármikor közvetlenül az adott előadónak/szakembernek is feltehetik majd a tananyaggal kapcsolatos kérdéseiket, ugyanakkor elérhetik a feltöltött dokumentumokat, így biztosítva a zavartalan felkészülés feltételeit", áll a VM4K szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A részletekről hamarosan mindenkit értesítenek a szervezők.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!