A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség második alkalommal szervez felnőttképzést

2019. november 7. [20:25]

Vidd haza a cserkészetet a közösségedbe! mottóval a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség felnőttképzést hirdet a cserkészet iránt érdeklődők számára.

A három hétvégéből álló képzésfolyamat célja, hogy elsősorban a Vajdaság területén életvitelszerűen élő, dolgozó felnőttek találkozzanak a cserkészettel, annak világlátásával és a cserkészetben rejlő ifjúságnevelési lehetőségekkel. Mindazok jelentkezését várják, akik többet szeretnének megtudni a cserkészetről, akik érdeklődve figyelik a vajdasági magyar cserkészek tevékenységeit, akik szívesen csatlakoznának egy cserkészcsapat munkájához, akik közösségében cserkészcsapatot alapítanának, illetve, akik közösségi munkát végeznek és új módszereket szeretne elsajátítani.

A képzés három hétvégét ölel fel, ez idő alatt az érdeklődők megismerkedhetnek a cserkészet eszmeiségével, történelmével, továbbá kipróbálhatják a cserkészmódszerben rejlő lehetőségeket, a részvevők módszertára olyan gyakorlati és elméleti ismeretekkel bővülhet, melyet kiscsoportos ifjúsági közösségek fejlesztésére használhatnak fel, és természetesen nagyszerű közösségi élményben lehet részük.

Jelentkezni 2019. november 10-ig lehet, a Vajdasági Cserkészszövetség honlapján (www.vmcssz.rs/hirek/felnottkepzes/index.html). Az első találkozót már november 15-e és 17-e között szervezik meg Horgoson, a Domus Pacis-ban, majd a következő összejövetel 2020. január 31-e és február 2-a között zajlik Muzslyám, az Emmausz Fiúkollégiumban, míg a harmadik képzést április 24-e és 26-a között ejtik meg, a helyszín Magyarországon lesz.

k-ko

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!