Picoderi napok hatodszor

2019. május 17. [21:56]

Betűméret:                     

Rendezvényt tart az óbecsei Picoder Polgári Egyesület május 19-én.

A már lassan hagyományossá vált Picoderi napok a csatorna mellett lesz megtartva. Az eseményt, amely immár hatodik alkalommal kerül megszervezésre, mindig nagy érdeklődés követi úgy a környéken élők, de szélesebb körben is. A megszokott programok mellett, a szervezők új sport- és művelődési tartalmat is ígérnek.

Az ünnepség 9 órakor tepertős, zsíroskenyeres reggelivel és a gyermekeknek szánt műhelymunkával veszi kezdetét. 11 órakor felvonulnak a lovasfogatok, lovasok, fiákerek. Ebéd követi a felvonulást és régi sportjátékok és sportversenyek. A délutáni kulturprogramon az óbecsei Bubamara énekkar, a moholi a beodrai és karlovai, a csikériai és az óbecsei kultúrkörök mutatkoznak be, az apatini mazsorettek lépnek fel és a BEUS óbecsei Városi Zenészek Egyesülete koncertezik.

A rendezvény tábortűzzel és tűzijátékkal zárul.

Szilágyi Edit

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
Alfonz
2019. 05. 17. [ 22:03 ]

Egy nap alatt mennyi pénzt nyel el ez a rendezvény...jobb nem beszélni róla. Mindez a civil szervezeteknek szánt pénzből van, ha jól vagyok értesülve. Tavaly kb. 1.5 millió dinárt kaptak a puncifalvi rendezvényre, a feltalálók és újítok civil szervezete pedig 20.000 dinárt az egész éves 12 előadásos rendezvényükre. Kenyeret és cirkuszt a népnek, már csak a sátor hiányzik a fejünk felül.