WFS2020 Logistika: Perfekt szolgáltatások kedvező árakon

A rugalmas, gyors és megbízható partner

(Fotó: Vajdaság Ma)
(Fotó: Vajdaság Ma)
(Fotó: Vajdaság Ma)
(Fotó: Vajdaság Ma)

2024. április 5. [12:54]

Betűméret:                     

A nagy ipari központok vonzáskörében, Újvidékhez és Belgrádhoz is közeli, gyorsan megközelíthető lokáción több ezer négyzetméternyi raktárterülettel rendelkezik a WFS2020 Logistika. Több irodahelyiség, konferenciaterem is rendelkezésre áll, amit Ön is használhat, kibérelhet. Partnerei pedig úgy tudják azt megközelíteni, hogy nem kell sűrű városi forgalmon keresztül „átverekedni” magukat.

Van még hely, de lassan benépesül a kor követelményeit minden szempontból kielégítő épületegyüttes. A partnerek, bérlők kivétel nélkül elégedettségüknek adtak hangot.

Horváth Tibor, a DW Reusables Kft. tulajdonosa és ügyvezetője elmondta, hogy cége elsősorban műanyag göngyölegek gyártásával, újrahasznosításával foglalkozik. A WFS2020 Logistika céggel, illetve annak tulajdonosával, Majorosi Imrével történő együttműködésről elmondta, hogy az valójában jóval több annál, mint ami egy klasszikus üzleti viszonyt jellemezhet. Eddig is már több raktározással, szállítmányozási tevékenységgel foglalkozóval működött együtt, de hasonló hozzáállást nem tapasztalt. Nem mellékesen a szolgáltatás magas minőségéhez képest az áraik kimondottan kedvezőek. Gyorsak, rugalmasak, megbízhatóak. Valójában olyan, mintha a saját kollektíva része lenne, olyan szervesen tudnak kapcsolódni. A DW Reusables Kft. egyébként műanyag italos rekeszeket gyárt, olyan ismert cégeknek, mint a Carlsberg, a Coca Cola, a Pepsi Cola, illetve többször felhasználható, az élelmiszeriparban használatos műanyag ládákat a Carnex, a Juhor, a Matijević, és más ismert cégek számára. Csippel ellátott műanyag palettákat, tartályokat gyártanak és forgalmaznak, elsőssorban az élelmiszeriparban érdekelt partnerek számára. Ügyviteli célkitűzései között kiemelt helyeken szerepel a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a környezetkímélő technológiák alkalmazása, valamint az újrahasznosíthatóság. Székhelyük Szabadkán van, a WFS2020 Logistika Kft.-vel történő együttműködés viszont a raktárhelyiség földrajzi elhelyezkedése miatt is kiválóan alkalmas a Belgrád vonzáskörébe, és attól délebbre, keletebbre, nyugatabbra fókuszáló potenciális partnerek megszólítására.

Szabó Szebasztián, a Sebal Kft. tulajdonosa elmondta, hogy utánfutók forgalmazásával több éve foglalkozik a cége. Európai minőségben gyártott utánfutók széles választékát kínálják, és próbálják a legrugalmasabban kezelni vásárlóink kéréseit. Elégedett vevőik százai bizonyítják, hogy a régió egyik vezető utánfutó értékesítőjeként tekinthetünk rájuk, miközben folyamatosan fejlesztik vállalkozásunkat. Széles termékpalettával várják az érdeklődőket, és azonnal, raktárról vásárolhatnak WFS2020 Logistika telephelyén is elérhetőek az utánfutók, Európában a vezető márkák termékei. Több mint 15 éve foglalkoznak már ezzel a tevékenységgel. WFS2020 Logistika által kínált feltételekkel maximálisan elégedettek. Egyik fő szempont azonban – amellett, hogy Majosrosi Imrével több éves ismeretség fűzi össze – az előnyös földrajzi elhelyezkedés. A már meglévő és a potenciális partnerek, vevők részéről tapasztalható ugyanis egyfajta „elkényelmesedés”, ami abban nyilvánul meg, szeretik a partnerek közelségét fizikai értelemben. A főváros közelsége, a jó megközelíthetőség, a közép- és dél szerbiai, valamint montenegrói piac viszonylagos közelsége miatt is a WFS2020 Logistika tekinthető az ideális partnernek Szabó Szebasztián elmondása szerint.

Ha Ön is szeretne földrajzilag az egyik legkedvezőbb helyen képviseletet nyitni vagy céget alapítani, irodát, konferenciatermet vagy raktárhelyiséget bérelni, akkor is forduljon bizalommal a WFS 2020 Kft. képviselőihez. Tegye azt akkor is, ha magyarországi céget képvisel vagy anyaországi cég leányvállalatát. Tekintse meg képeinken is, hogy mit tudunk felkínálni, mindezt kedvező feltételekkel, olyan helyen, mely nem csak Belgrád és Újvidék vonzáskörét jelenti, de a szélesebb értelemben vett térség országai is jóformán karnyújtásnyira vannak a korszerűsödő úthálózatnak köszönhetően.

Az irodák, raktárhelyiségek, konferenciatermek a pedig a kor követelményeit minden szempontból kielégítő legmodernebb felszereléssel vannak ellátva.

Elérhetőségek:

wfs2020projekat@gmail.com

+381654434460

+36309434460 (WhatsApp)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások
Agoston Karoly (*.*.1.61)
2024. 10. 12. [ 15:00 ]

Motorkerpar utánfutót szeretnek bérelni, esetleg veni.