WFS 2020: a megbízható partner

(Fotó: Vajdaság Ma)
(Fotó: Vajdaság Ma)
(Fotó: Vajdaság Ma)
(Fotó: Vajdaság Ma)

2024. január 25. [9:04]

Betűméret:                     

Ha Ön gyorsan és hatékonyan szeretné piacra juttatni termékeit és szolgáltatásait, ahhoz minden kétséget kizárhatóan megbízható partnerre van szüksége. Olyanra, aki tájékozott, a tágabb és szűkebb régió, valamint a világpiac kulcsszereplőivel is kapcsolatot tudd létesíteni. Szolgáltatásai közül pedig nem csak az egyszerű szállítmányozás emelhető ki, hanem ajánlásokat, tanácsokat kaphat az adóoptimalizálás és egyéb, a jövedelmezőség szempontjából kulcsfontosságú kérdésekben.

De ha Ön szeretne földrajzilag a legkedvezőbb helyen képviseletet nyitni vagy céget alapítani, irodát, vagy konferenciatermet bérelni, akkor is forduljon bizalommal a WFS 2020 Kft. képviselőihez. Tegye meg ezt akkor is, ha magyarországi céget képvisel vagy anyaországi cég leányvállalatát.

Ha szeretne szerbiai cégekkel kapcsolatot teremteni, s ha élni szeretne a szerbiai támogatási lehetőségekkel, és az adókedvezmények lehetőségeivel élni, szintén a WFS 2020 a megoldás. A szállítmányozás, a logisztika, a vámolás körüli teendők, illetve az egyéb a logisztikával kapcsolatos optimális megoldások megtalálása érdekében szintén ajánlható.

Partnereket tud ajánlani Önnek a WFS 2020 az édesipar, a gyógyszeripar, a söripar és egyéb ágazatok területén is. A nagy ipari központok vonzáskörében, Újvidékhez és Belgrádhoz is közeli, gyorsan megközelíthető lokáción több ezer négyzetméternyi raktárterület, valamint több irodahelyiség áll rendelkezésre, amit használhat, kibérelhet. Ön és a partnerei pedig úgy tudják azt megközelíteni, hogy nem kell sűrű városi forgalmon keresztül „átverekedni” magát.

A vállalkozás sikere gyakran apró dolgokon múlik, az ördög sokszor a részletekben rejlik, ahogyan a mondás is tartja.

Amennyiben Ön kezdő vállalkozó, de szeretné elkerülni azt, hogy olyan hibákat kövessen el, amit mások már elkövettek, de ha nagy múltú az üzleti vállalkozása és szeretné azt még hatékonyabbá, még jövedelmezőbbé tenni, szeretne új piacokat meghódítani, a folyamatosan feltáruló piaci réseket is szeretné betölteni, válasszon egy olyan megbízható partnert, mint a Majorosi Imre által működtetett WSF 2020.

A CED, a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. támogatásával és szakmai segítségével kiépülő rendszer a vajdasági magyar vállalkozói réteg hathatós támogatását tűzte ki célul, de az anyaországi cégek déli irányban történő terjeszkedését is segíti.

Az ilyen gazdasági szempontból is turbulens időszakokban ne bízzon semmit a véletlenekre, hiszen az üzleti világ nem úgy működik. Tekintse meg képeinken is, hogy milyen telephelyet, irodákat, konferenciatermet tudunk felkínálni, mindezt kedvező feltételekkel, olyan helyen, mely nem csak Belgrád és Újvidék vonzáskörét jelenti, de a térség országai is jóformán karnyújtásnyiran vannak a korszerűsödő úthálózatnak köszönhetően.

Az irodák, raktárhelyiségek, konferenciatermek a pedig a kor követelményeit minden szempontból kielégítő legmodernebb felszereléssel vannak ellátva.

Elérhetőségek:

wfs2020projekat@gmail.com

+381654434460

+36309434460 (WhatsApp)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás.