Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

(Fotó: 24sedam)

2021. szeptember 18. [18:13]

Betűméret:                     

Ma nyílt meg az Újvidéki Vásár területén a 88. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár. Az idei rendezvény szeptember 24-ig várja a látogatókat.

A vásárt Tatjana Matić kereskedelmi és idegenforgalmi miniszter nyitotta meg. Beszédében hangsúlyozta, ez remek alkalom arra, hogy a hazai termelők új technológiákat ismerjenek meg, szakmai tanácskozásokon vegyenek részt, s elsősorban partnereket találjanak a termeléshez és az exporthoz.

Az idei partnerország Csehország, s Tomáš Kuchta cseh nagykövet elmondta, Szerbia annyira fontos piac országa számára a Nyugat-Balkánon, hogy még mezőgazdasági attaséja is van a diplomáciai képviseleten.

A 88. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásárra, az 53. Vadászati és Halászati Vásárra, valamint az Ökológiai Kiállításra a világ 17 országából érkeztek kiállítók.

Az Újvidéki Vásár, Újvidék Várossal együttműködve, antigén gyorsteszteket biztosít a látogatók számára. A tesztelést a vásár területére való belépéskor végzik, s az eljárás mindössze tíz percet vesz igénybe. Védettségi igazolás felmutatásával kiváltható a tesztelés.

Az egyéni jegyek 600 dinárba, a csoportos jegyek pedig 400 dinárba kerülnek. A nyugdíjasok, a hét és 12 év közötti gyerekek, valamint a diákok és az egyetemisták számára a csoportok belépők 250 dinárba kerülnek. (24sedam.rs)

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!