Zenta: Tíz éve nem történt munkahelyi baleset a dohánygyárban

Zoran Đorđević elégedettségét fejezte ki a dohánygyárban tapasztaltakkal kapcsolatban
Zoran Đorđević elégedettségét fejezte ki a dohánygyárban tapasztaltakkal kapcsolatban (Fotó: Olaf&McAteer)

2019. november 26. [19:43]

Betűméret:                     

Tíz éve nem történt munkahelyi baleset a zentai dohánygyárban, aminek alkalmából ma délután az üzembe látogatott Zoran Đorđević munkaügyi, foglalkoztatási és szociálpolitikai miniszter, aki szeretett volna személyesen is megismerkedni a gyárban folyó munkával, illetve azokkal a körülményekkel, amelyek között a munkavállalók dolgoznak.

Zoran Đorđević elégedettségét fejezte ki a dohánygyárban tapasztaltakkal kapcsolatban, majd reményének adott hangot annak kapcsán, hogy a JTI, amely az egyik legnagyobb befektetőnek számít a térségben, a jövőben még tovább tudja növelni a kapacitását, és ezáltal még több személy számára tud majd munkalehetőséget kínálni. Hozzátette, a gyár jó példát jelent mindenki számára arra vonatkozóan, hogyan lehet biztonságban végezni a munkát, amit mi sem bizonyít jobban annál, hogy az üzemben tíz éve nem történt semmilyen munkahelyi baleset.

Aleksandar Živkov, a zentai dohánygyár igazgatója úgy fogalmazott, számukra elsődleges fontosságú a dolgozók biztonsága, illetve az, hogy a szigorú biztonsági intézkedések mellett olyan lehetőségeket is biztosítsanak számukra, amelyek a jólétüket és a szakmai fejlődésüket hivatottak szolgálni. Mint mondta, ezt segíti egyebek mellett az is, hogy rendszeresen szerveznek számukra különféle hazai és külföldi tréningeket, a gyár edzőközpontjában rekreációval és pihenéssel tölthetik a szabadidejüket, a jövedelmüket jelentős összegű bónusszal egészítik ki, illetve a dolgozók és családtagjaik egyaránt élvezhetik az egészségügyi magánbiztosítás előnyeit is.

A JTI-t ezen erőfeszítéseinek köszönhetően nemrég Investors in People elismervénnyel tüntették ki, és a vállalat az elmúlt négy évben rendre kiérdemelte a Top Employer elismerést is.

H. A.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!