Lidl: 1.000 dolgozó számára írnak ki pályázatot, minden percet kifizetnek

2018. március 8. [15:42]

Betűméret:                     

A Lidl szerbiai vállalata közölte, hogy holnap kiírják a pályázatot több mint 1.000 személy foglalkoztatására Szerbia több városában is.

A Lidl közleményében az áll, hogy a Lidl 2018-ban kezdi meg a működését Szerbiában, és egyidőben 10-20 üzletet nyitnak meg.

A nagy foglalkoztatási hullám keretében a Lidl pályázatot ír ki Belgrádban, Borban, Inđiján, Leskovacon, Nišben, Újvidéken, Jagodinán, Nagykikindán, Kragujevacon, Kruševacon, Pancsován, Smederevóban, Zomborban, Szabadkán, Šabacon, Užicén, Versecen és Nagybecskereken.

Belgrád mellett, ahol mintegy 300 személyt foglalkoztatnak majd, a Lidl a felsorolt városokban több mint 40 kereskedőt, bolti eladót vesz fel.

A Lidl a járulékok és a munkakörnyezet tekintetében is konkurens munkafeltételeket biztosít a leendő dolgozóinak. Az áruházlánc üzleteiben ötnapos a munkahét, az elektronikus nyilvántartásnak köszönhetően pedig minden perc munkát kifizetnek, áll a közleményben.

Martina Petrović, a Lidl szerbiai vállalati kommunikációs vezetője kijelentette, hogy a jelenlegi pályázat kiírásával hatalmas foglalkoztatási hullám megindításába kezdenek Szerbiában, amit továbbiak követnek majd.

Az érdeklődők a www.karijera.lidl.rs honlapon jelentkezhetnek. A pályázóknak középiskolai végzettséggel kell rendelkezniük, előnyt jelent a kereskedelemben szerzett munkatapasztalat, de nem kötelező.

A munkafeladatok sikeres elvégzése érdekében a Lidl alapképzést is szervez a dolgozók számára, írja a B92.

Az Ön hozzászólása


500 leütés maradt még

Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!